Ons team

Hans Bergwerff, partner

Hans adviseert sinds 1986 particulieren, vermogende families, en ondernemers op het gebied van Nederlands Belastingrecht. Zijn specialisme spitst zich op Estate Planning en Kunst. Voordat hij in 2007 Bergwerff ten Cate oprichtte, was hij werkzaam o.a. bij Loyens & Loeff, BDO en MeesPierson.

mr. Maria van Hoorn, partner

Maria studeerde af aan o.a. Erasmus universiteit en Nyenrode. Sinds 1999 staat zij ondernemers bij met fiscaal-juridisch advies. In 2013 maakte ze de overstap van PwC naar Bergwerff ten Cate, om juist de (groot) MKB’ers goed te kunnen blijven adviseren. Zij is in 2015 partner van het kantoor geworden.

mr. Jeroen Heijboer, belastingadviseur

Jeroen heeft sinds 2007 in verschillende rollen ervaring opgedaan in het belastingrecht. Hij heeft fiscaal recht in Leiden gestudeerd. Sinds 2016 versterkt hij het team van Bergwerff ten Cate. Bij Bergwerff ten Cate adviseert hij vermogende families en directeur-grootaandeelhouders.

Liesbeth van Aalst RB, manager aangifte praktijk

Liesbeth is gespecialiseerd op het gebied van inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting en beoordelen van fiscale en financiële posities. De mentaliteit van Liesbeth past goed bij een private company en de aandeelhouder: de oplossing effectief en efficiënt afstemmen op de wens van de cliënt.

mr. Tesh Ramadhin, civielrechtelijk jurist

De specialisaties van Tesh liggen op civiel-juridisch terrein, zoals het arbeidsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en familierecht. Deze ondersteuning gaat verder dan advisering alleen: indien nodig voert hij ook juridische mediation en procedures.

Alex den Brouwer, accountant

Alex is gespecialiseerd op het gebied van het opstellen van jaarrekeningen van besloten vennootschappen, firma's en stichtingen. Alex heeft bij onder andere PwC veel ervaring opgebouwd op gebied van samenstellen van jaarrekeningen en het automatiseren van de processen rondom dit traject.

José den Brouwer - van Berk, financieel adviseur

Vanaf 2014 is José druk bezig met het implementeren van nieuwe boekhoudsystemen bij tal van cliënten. Het verzorgen van administraties kan volgens José steeds meer op afstand, zonder dat de persoonlijke charme verloren raakt.

Sanne van der Vliet, management assistente